Reception

3 tilbud på receptionsmad ud af huset

Vi hjælper både virksomheder og private med at finde en leverandør af receptionsmad ud af huset. Når I har brug for et godt tilbud på catering til en reception, så kontakter I blot Food-Market.dk. Inden for 1-2 dage modtager I 3 uforpligtende tilbud fra 3 leverandører i jeres nærområde. Det er nemt, hurtigt og helt gratis. Det er helt op til jer, om I vælger at gå videre med 1 af de 3 tilbud.

Hvad er en reception?

Reception er en betegnelse for en uformel anledning, hvor der inviteres i et tidsinterval fremfor til et bestemt tidspunkt. De inviterede kan vælge at komme i tidsintervallet, som det passer. Reception er både brugt af virksomheder og privatpersoner. Reception i virksomhedsregi, kan være firmajubilæum, afskedigelser, ansættelsesjubilæum og personalefødselsdage. Nogle virksomheder vælger også at holde reception, hvis de flytter til nye lokaler eller som en del af et marketing-stunt.

 

Reception kan også kaldes for åbent hus. Termen åbent hus bruges mere og mere i private sammenhænge. Man kan for eksempel vælge at holde åben hus for at markere en rund fødselsdag, kobber/sølv/guld-bryllupper og personlige jubilæum, hvor man gerne vil markere mærkedagen på en afslappet og uformel måde.

Mange vælger også at holde bryllupsreception efter vielsen og inden bryllupsmiddagen. Bryllupsreceptionen, er en mulighed for at invitere en række mennesker, som du måske har et mindre nært forhold til, men stadig ønsker, skal være en del af den store dag. Der er meget normalt, at det ikke er alle, som er inviteret til bryllupsfesten om aftenen, selvom de har været en del af receptionen. Skal du holde bryllupsreception, kan du læse meget mere her.

Mad til reception

Når du skal bestille mad til reception, hvad enten det er i arbejdsmæssige eller private sammenhænge, så er der nogle ting, du skal overveje.

  • Hvor mange forventer du ca. kommer i løbet af dagen?
  • Skal der være serveringspersonale?
  • Skal det være buffet med selvbetjening?
  • Hvordan holdes maden frisk?
  • Hvordan holdes drikkevarerne kolde?

Når du har overvejet ovenstående, kan du bedre tage en beslutning om, hvilken slags receptionsmad, du skal vælge. Det er vigtigt at huske på, at maden til receptionen af sundhedsmæssige årsager kun bør stå fremme i 3 timer.

Finger foods - en sikker vinder

Finger foods er et moderne udtryk for pindemadder. Finger foods er små lette og lækre anretninger, som er nemme at “hapse”, mens man står op. Hvilket er årsagen til, det er det foretrukne valg til mange receptioner. De små retter kan anrettes, så det ser lækkert og indbydende ud. Ved receptioner vælger man ofte at anrette finger foods på et bord, så gæsterne kan betjene sig selv. Man kan også vælge at have serveringspersonale til at gå rundt og byde gæsterne på de forskellige varianter. Fordelen ved at have serveringspersonale er, at eventuelt tomme fade hurtig fyldes op igen. Finger foods kan også forveksles med tapas. Og tapas er også en sikker vinder som receptionsmad.

Food-Market.dk hjælper med 3 gode tilbud

Food-Market.dk er hele Danmarks cateringportal. Vi hjælper dig med at få 3 gode tilbud til din eller din virksomheds kommenende reception. Så gider du ikke selv stå med alt besværet, når du skal holde reception? Udfyld kontaktformularen ovenfor og få 3 uforpligtende tilbud fra vores dygtige cateringfirmaer og restauranter i dit nærområde inden for 1-2 dage.