Konfirmation

Få 3 uforpligtende tilbud på mad ud af huset til konfirmationsfesten

Hos Food-market.dk hilser vi alle former for konfirmationsfester velkomne, hvad enten de har et religiøse islæt eller ej. Vores mission er, at give 3 gode tilbud på mad ud af huset i konfirmationen, så maden til festen bliver lige som, I ønsker. De 3 tilbud I modtager, når I benytter jer af Food-Market.dk, kommer fra de bedste cateringfirmaer landet over. Nu tænker I måske - “uh det lyder dyrt”. Men det er det slet ikke. I vælger selv et estimeret budget i kontaktformularen, og så finder vi 3 gode match mellem jeres ønsker og vores samarbejdspartnere. Vi sørger for, at pris og lokalitet gå op i en højere enhed. I vælger selv, om I ønsker at gå videre med 1 af de 3 tilbud. Vi ser frem til at hjælpe jer med catering tilbud til konfirmationen. Udfyld kontaktformularen nedenfor og få 3 uforpligtende tilbud fra vores dygtige cateringfirmaer og restauranter i dit nærområde

 

Hvorfor holder vi konfirmationsfest?

Konfirmationen er en stor dag for mange unge. At blive konfirmeret går i sin enkelthed ud på at bekræfte dåben. Ved at sige ja i kirken på konfirmationsdagen, bekræftes tilhørsforholdet til Gud og kristendommen, som fadderen aflagde løfte om på barnet vegne ved dåben. Det er meget forskelligt, hvordan konfirmationsfesten afholdes, og om de unge gennemgår det kirkelige ritual. Kirkeligt ritual eller nonfirmation - månederne fra april til maj er måneder, hvor overgang fra barn til voksen fejres i hele landet. Nu træder de unge ind i “de voksnes rækker”, og det skal naturligvis fejres med et brag af en fest.

Hvad skal I overveje, når der inviterer til konfirmation

For det meste er det os, som forældre, der betaler konfirmationsfesten. Men det er en rigtig god ide at inddrage konfirmanden i beslutninger omkring festen. På den måde føler de sig, som den mini-voksen de er, mere engageret i planlægningen.

Vi har opstillet en række ting, I bør overveje, inden gæsterne inviteres:

- Hvad er budgettet for festen? - først og fremmest anbefaler vi, at man laver et budget for festen. Konfirmationsfesten kan være en bekostelig affære. Så lav et budget over udgifter og beslut jer for, hvad de forskellige ting må koste - mad, leje af lokale, tøj til konfirmanden, pynt, kørsel til og fra kirken, fotograf, gave osv.

- Hvem skal inviteres? - lav en gæsteliste. Måske kan I lave en gæsteliste hver. Lad konfirmanden lave sin egen gæsteliste og sammenlign den med jeres egne. Tal med konfirmanden om, hvem der skal inviteres. Antallet af gæster har også indflydelse på valg af lokation til festen.

- Hvor skal konfirmationen holdes? - skal I ikke holde festen hjemme, så er det vigtigt at være ude i god til, så I kan få det lokale, I ønsker. Lav en prioriteringsliste over steder, I kunne tænke jer at holde festen. Kontakt selskabslokalerne eller teltudlejningfirmaerne i god tid. Minimum 1 år før konfirmationen.

- Skal der være et tema? - måske har konfirmanden en stor interesse for fodbold, ridning, gymnastik eller noget helt fjerde. Tema til konfirmationen, gør dagen personlig og sjov for konfirmanden, og det gør det nemt at pynte flot op. Husk det er konfirmandens dag - ikke forældrenes :)

- Hvad skal konfirmationsmenuen består af? - Her er flere forskellige ting, I skal tage højde for. Vi anbefaler, at I vælger konfirmationsmenuen ud fra, hvad konfirmanden kan lide. Derudover skal I også beslutte jer for om, I selv skal lave maden eller om den skal bestillies udefra. Skal det være buffet eller menu? Er der gæster, som har madallergi eller som af den ene eller anden grund har særlig hensyn, der skal tages hensyn til.

Husk at sende invitationerne ud i god tid, så er der større sandsynlighed for et stort fremmøde til konfirmationsfesten.

Vil du selv lave konfirmationsmenuen?

Overvejer I selv at stå for maden til konfirmationen? Måske I skal overveje det en ekstra gang. Der er mange ting, der skal tages højde til ved en konfirmation. Og selvom det er konfirmanden, der er i fokus, så er I som forældre stadig værter for festen. Hvis I samtidig skal stå for maden, så får I ikke meget tid til at nyde dagen med jeres barn. Hvis I tænker, at catering er et dyrt alternativ, så kontakt Food-Market.dk. Vi sætter dig i forbindelse med 3 cateringfirmaer, som match til dit budget og øsnker til konfirmationsmenu.

Catering til konfirmation

Har I allerede besluttet jer for, at I skal have mad ud af huset til konfirmationsfesten, så kan Food-Market.dk også hjælpe jer. Måske har I allerede en ide om, hvem der skal stå for maden. Men vi vil gerne give jer 3 uforpligtende tilbud på mad til konfirmationsfesten. På den måde har I noget at sammenligne med.

Vi har blot brug for at vide nogle forskellige ting om arrangementet, hvorefter I modtager 3 gratis tilbud fra firmaer, som matcher jeres budget og ønsker til mad. Vores samarbejdspartnere spænder bredt, så vi kan garantere, at I får 3 gode tilbud. Om I ønsker at gå videre med 1 af de 3 tilbud, er op til jer. Det er 100% uforligtende at bruge vores service. Men ved at bruge Food-market.dk, har du et sammenligningsgrundlag for dit valg af catering til konfirmationen. Som vi plejer at sige, hvorfor ikke gøre det!

Vi ser frem til at hjælpe jer med catering til konfirmationen!