Handelsbetingelser

– Om Food-Market.dk

Food-market.dk er en primært en webbaseret tjeneste, der retter sig mod virksomheder og private, som ønsker 3 uforpligtende tilbud på cateringer. Websitet Food-Market.dk retter sig også mod cateringfirmaer og andre instanser, som ønsker at være en del af platformen. Cateringfirmaer kan anvende Food-Market.dk til at blive en del af vores cateringportal. Mens øvrige brugere kan bruge Food-Market.dk, som platform for at indhente tilbud på konkrete cateringopgaver. 

– Priser, betaling & betalingsvilkår

Efter Food-Market.dk har sendt 3 cateringopgaver videre til leveandøren, er det op til leverandøren at at tage kontakt til brugeren. Såfremt brugeren vælger at gå videre med et af de 3 tilbud foregår alt kommunikation og endelig aftale om pris og levering mellem bruger og leverandør. Det er leverandørens egen opgave, at sende fakturaen til brugeren og få en endelig bekræftelse af aftalen. Efter aftalen er accepteret af brugeren, er det den pågældende leverandørs handels- og leveringsbetingetingelser, der gør sig gældende. Leverandøren skal selv oplyse betalings og handelsbetingelser, hvorefter disse blot følges som ved enhver anden opgave.

Leverandøren er forpligtet til at godtgøre Food-Market.dk for opgaven ud fra den indgåede kontakt, der foreligger mellem levandøren og Food-Market.dk

Food-Market sender en faktura på beløbet efter tildeling af opgaven. Det er en uforudsætning for leverandøren, at Food-Market.dk sender mail med opgave, før de kan kontakte brugeren. Ligesom der ikke sendes nogen faktura, hvis levandøren ikke modtager kontaktoplysninger på den specifikke opgave.  Food-Market.dk er til enhver tid berettiget til at regulere kontakter og priser med tre måneders varsel til udgangen af en kalendermåned.

 

– Persondata

Food-Market.dk er dataansvarlig, jf. Persondataloven. Læs mere om vores persondatapolitik her.