Fødselsdag

Skal du holde fødselsdagsfest?

Gider du ikke selv stå med alt besværet, når du skal holde fødselsdagsfest? Udfyld kontaktformularen nedenfor og få 3 uforpligtende tilbud fra vores dygtige cateringfirmaer og restauranter i dit nærområde

 

Mad til fødselsdagsfesten - uanset fødselarens alder

Det var først for alvor i 1800-tallet at fødselsdagsfejring blev indført blandt den danske befolkning. Som så meget andet var fejring af ens årlige mærkedag kun forbeholdt de kongelige og adelige i begyndelse inden det spredte sig til resten af danskerne. I dag er der mange forskellige måder at fejre fødselsdag på. Selvom det ikke har den store betydning at blive 1 år ældre, så ønsker mange at fejre dagen med god mad i selskab med familie og venner. Og fødselsdag er altid en god anledning til at samle venner og familie. Uanset hvilket budget du har at gøre med, så hjælper Food-Market.dk med at finde maden til fødselsdagen, så du kan holde en fantastisk fest.

Nogle fødselsdage er vigtige end andre

I løbet af livet er der fødselsdage, som betyder mere end andre. I Danmark har vi tradition for at fejre runde fødselsdage. Runde fødselsdage og ens 18-års fødselsdage er tit anledning til større festarrangementer, da flere har et ønske om at fejre denne særlige milepæl. Uanset om man har 10 års, 20 års, 30 års, 40 års, 50 års, 60 års, 70 års, 80 års, 90 års eller 100 års fødselsdag, så har hvert årti været med til at danne rammen om en bestemt æra i ens liv. Og dette skal naturligvis fejres på behørig vis. Og her hjælper vi gerne med at finde et cateringfirma, som kan levere de bedste madoplevelser til din fødselsdag.

Børnefødelsdage er noget særligt

Fejring af børnefødselsdage er altid noget særligt, og det er en vigtig dag set med børnenes øjne. Man husker selv forventningens glæde, som barn, dagene op til den store dag. Nedtællingen begyndte længe før, og man kunne slet ikke vente med at pakke gaverne op.

Børnefødselsdag er til stadighed en voksende industri herhjemme, og udbuddet af virksomheder, som byder ind på arrangementer - svømmehaller, legeland, bowlinghaller, forlystelsesparker m.v. - bliver flere og flere. Selvom mange i stadig større grad vælger en totalløsning til børnefødselsdagen, så kan man stadig gøre det “the old school way” med skattejagt i haven, flag, kage og lækker mad. Skal du holde en større børnefødselsdag,, hvor madlavningen synes uoverskuelig, så husk, du kan få 3 gode tilbud på mad uanset budget.

Buffet eller menu til fødselsdag?

Om det skal være buffet eller menu til din fødselsdagsfest, er op til dig. Du kender bedst selv dine gæster, og ved derfor, hvad de - og du selv - foretrækker. Fordelene ved at vælge buffet er, at det på mange måder forekommer mere uformelt, og alle kan finde noget, de kan lide. Modsat buffet holder du gæsterne ved bordet, når du vælger en sammensat 3-retters menu. Herved undgår man uro omkring spisningen. En 3-retters menu med servering kan virke som et mere formelt valg.

Nem mad til fødselsdag

I en travl hverdag foretrækker mange at lave nem med til fødselsdagsfesten. Men hvad er nem mad egentlig. Er nem mad den ret, du har lavet 100 gange før, eller er det det mad, som hurtigt kan laves? Hos Food-Market.dk vil vi gerne hjælpe dig med nem mad til fødselsdagen. Vi har gjort det SÅ nemt, at det blot kræver, du udfylder kontaktformularen ovenfor. Så sørger vi for, at du modtager 3 skarpe tilbud på mad til din fødselsdag fra 3 dygtigere cateringfirmaer i nærheden af dig,