Bryllup

Få de bedste tilbud på mad til brylluppet

Byllupsmiddagen er et vigtigt element i bryllupsplanlægningen. Og da der er mange elementer, som skal gå op i en højere enhed, når man planlægger bryllup, har Food-market.dk gjort det nemt at indhente 3 skræddersyede tilbud på bryllupscatering. Det eneste, I skal gøre, er at udfylde kontaktformularen nedenfor. Herefter vil I modtager 3 uforpligtende tilbud fra dygtige cateringfirmaer og restauranter fra det område, I ønsker.

 

Vær ude i god til med bryllupsforbedelserne

Det er ikke unormalt, at man begynder på bryllupsforberedelserne 1 år før den store dag. Der er mange ting, man skal planlægge ift. lokation for brylluppet, mad, kjole, fotograf, booking af kirke mv. Ønsker I at holde bryllup på et slot, i et forsamlingshus, selskabslokale, spejderhytte eller noget helt andet, så skal I muligvis være uden endnu tidligere. Nogle lokationer er mere populære end andre - særligt i bryllupshøjsæsonen, der går fra maj til september. Ligesom nogle lokationer for bryllupper er mere populære end andre, er der også cateringfirmaer, som har meget travlt med at leverer mad ud af huset til bryllupper. Derfor anbefaler vi også, at I i god tid begynder at overveje, hvad I har af forventninger til bryllupsmenuen. Det kan være svært at finde ud af, hvilket cateringfirma I skal vælge. For hvem er gode, hvem laver den mad, i ønsker og hvem gør det til den bedste pris? Food-Market.dk har gjort det nemt at finde bryllupscatering, der passer til jeres ønsker og behov – så I kan give jeres gæster en skøn madoplevelse til det budget, der passer jer.

Udfyld kontaktformularen her på siden – jo mere vi ved om jeres ønsker til menusammensætning, desto bedre tilbud får I fra 3 leverandører. Har I også brug for at leje kok og serveringspersonale til festen, så har vi også cateringfirmaer, som tilbyder dette.

Hvorfor er bryllupsmaden vigtig?

Bryllupsmaden kommer i lige så mange former og sammensætninger, som der er brudepar. Nogle ønsker overdådig tallerkenservicering inspireret af den ny nordiske madtrend, mens andre ønsker en lækker buffetsammensætning med alle livretterne samlet.

Intet er rigtigt eller forkert i en bryllupsmenu, så længe det afspejler brudeparret, og gæsterne ikke går sultne i seng. Vi anbefaler, at I gør jer følgende overvejelser, når i skal finde ud af, hvad menuen skal bestå af:

  • Hvad er jeres budget?
  • Hvor mange kuverter skal der bestilles bryllupsmad til?
  • Egner lokalet sig til alle former for catering?
  • Har I brug for en kok til at lave maden
  • Har i brug for personale til servering og afrydning?

Hvor mange drikkevarer skal man beregne pr. gæst?

Hvis i selv skal stå for indkøb af drikkevarer, er et af de spørgsmål, I sikkert støder på, hvor meget vin, vand, øl og spiritus der skal beregnes pr. person. Dette er et svært spørgsmål at svare helt konkret på, da det varieree meget fra bryllup til bryllup. I kender selv jeres gæster bedst, så derfor er det en god ide at tænke en ekstra gang over, hvordan jeres gæsters adfærd normalt er til fester. En tommelfingerregel siger dog følgende:

En person til festlige lejligheder drikker i gennemsnit følgende:

  • Velkomstdrink ca. 1 glas pr. person
  • Forret ca. 2 glas pr. person
  • Hovedret ca. 3 glas pr. person
  • Dessert ca. 1 glas pr. person
  • Øl eller sodavand ca. 3 glas pr. person
  • Likør eller alkohol ca. 1-2 glas pr. person

Hvor mange glas går der til pr. flaske?

  • Rødvin ca. 6 glas
  • Hvidvin ca. 8 glas
  • Dessertvin ca. 15 glas
  • Champagne ca. 7 glas
  • Likør ca. 15 glas

Ovenstående er blot en tommelfingerregel, så vi anbefaler altid, at man køber lidt ekstra, så man ikke løber tør i løbet af aftenen. I dag tilbyder flere vinhandlere og supermarkeder som f.eks. Bilka at tage uåbnet vin, øl og spiritus retur.<(p>

Vi håber, i vil gøre brug at muligheden for at få 3 gratis tilbud på mad ud af huset til jeres bryllup.

Food-Market.dk ønsker jer en rigtig god madoplevelse til jeres bryllupsfest, og et langt og lykkeligt ægteskab.