Brunch ud af huset

Mangler du hjælp til brunch ud af huset?

Brunch er blevet et populært valg til festlige lejliheder - det er ikke rigtig morgenmad og ikke rigtig frokost, men alligevel en perfekt symfoni af lækre ting fra begge verdener. Søger du et cateringfirma, som kan hjælpe dig med at servere en lækker brunch anretning, så kontakt Food-Market.dk. Vi har en lang række samarbejdspartnere, der har brunch som deres speciale.

Kontakter du Food-Market.dk via kontaktformularen nedenfor, så sørger vi for, at du får 3 uforpligtende tilbud fra dygtige cateringvirksomhed i dit nærområde. Det er nemt, hurtigt og helt uforpligtende. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Hvad er brunch?

Begrebet brunch stammer fra engelsk, og er en kombination af ordene breakfast (morgenmad) og lunch (frokost). Brunch er et stort måltid, som oftest serveres mellem 10 - 14. Brunch har vundet indpas i danskernes hjerter, og er et måltid, som bliver serveret på dage, hvor man har god tid til at tilberede og nyde måltidet. Mange cafeer landet over tilbyder også brunch anretninger og buffeter på deres menukort.

Brunch kan sammensættes helt, som man ønsker. Men tit ses gengangere importeret fra USA og England i brunch anretningen. Klassisk brunch består af æg, bacon, pølser, pandekager med sirup, yoghurt, juice, kaffe, frugt, ost og brød. Men som med alt andet, så er det kun fantasien, som sætter begrænsninger for, hvad man kan servere til brunch. Vil du selv stå for brunch buffeten, så kan du finde mange lækre opskrifte på Arla.dk.

Hvornår inviterer man til brunch

Mange cafeer har en tidsbegrænsning for, hvornår de serverer brunch i. Det er ofte fra de åbner om formiddagen til kl. 13.00 eller 14.00. Brunch, som begreb, er et måltid som spises mellem morgen og frokost. Men det er helt op til dig, hvornår du vil servere brunch.

Hvilke arrangementer serverer man brunch til?

Brunch buffet er blevet mere og mere populært de seneste år. Brunch er et oplagt valg til mindre selskaber, hvor det skal være mere uformelt, som f.eks. et fødselsdagsarrangement. Dog oplever vi en stadig stigning i efterspørgslen af brunch buffet ud af huset til barnedåb, babyshower, polterarbend og studerterfester.

Brunch anretningen eller buffeten er oplagt, hvis du ønsker at invitere gæster til et lækkert måltid, uden det bliver for formelt. At inviterer gæster om formiddagen til brunch er en enestående mulighed for at lave nogle fælles aktiviteter efterfølgende.

Har du brug for hjælp til at finde et cateringfirma, som serverer den form for brunch buffet eller brunch anretning, som du søger, så kontakt Food-Market.dk. Vi samarbejder med en mange cateringfirmaer og restauranter landet over, som tilbyder brunch ud af huset. Udfyld kontaktformularen ovenfor, og modtag 3 uforpligtende tilbud på din cateringopgave. Du kan forvente, at du bliver kontaktet af 3 cateringfirmaer fra dit nærområde inden for 1 - 2 dage.