Barnedåb

Catering til barnedåb & navngivningsfest

Catering til barnedåb & navngivningsfest Uanset om I skal holde barnedåb eller navngivningsfest, så kan Food-market.dk hjælpe dig med at få lækker mad. Vi er ikke et cateringfirma, men en uforpligtende cateringportal som har specialiseret sig i at arbejde med virksomheder i hele landet, som tilbyder catering. Vi kan derfor hjælpe jer med at få 3 uforpligtende tilbud på mad ud af huset til barnedåb & navngivningsfest. I skal blot udfylde nedenstående kontaktformular, så nøjagtigt som I kan. Jo mere præcist I kan beskrive jeres ønsker til menu til barnedåben eller navngivningsfesten, desto bedre kan vi finde frem til de 3 cateringfirmaer, som passer til jeres behov. Vi glæder os til at kunne give jer 3 gode tilbud på mad ud af huset til barnedåb!

 

Dåb eller navngivningsfest - hvad skal I være opmærksomme på

Det en stor begivenhed for forældrene, når ens lille guldklump skal have sit navn. TIdligere blev langt de fleste børn i Danmark døbt, men i dag vælger flere den religiøse ceremoni fra til fordel for en navngivningsfest.

Barnedåb

Skal I holde barnedåb, er det vigtigt at bestille tid til dåb i kirken. I kan henvende jer til den lokale kirke og aftale tid til ceremonien. Dåben afholdes typisk 3 - 6 måneder efter fødslen. Navngivning ved barnedåb sker “automatisk”, da navnet meldes til kirken og så tager kirken sig af resten. Så I skal blot sørge for, I har valgt det rigtige navn til baby. I kan også vælge at navngive jeres barn inden dåben via borger.dk.

I skal huske, at I ved dåben skal vælge minimum 2 personer (max 5), som skal stå fadder for jeres barn. I dag afholdes langt de fleste barnedåber stadig i forbindelse med søndagsgudstjenesten, men flere og flere kirker åbner op for dåb på andre dage i løbet af ugen. Vi anbefaler, at I tager en snak med kirken, og hører om jeres muligheder.

Navngivningsfest

Det er vedtaget ved lov, at alle danske statsborgere skal tildeles et navn min. 6 måneder efter fødsel. Skal jeres barn ikke døbes, er det derfor vigtigt, at I logger på borger.dk og navngiver jeres barn senest 6 måneder efter fødslen. Da der ikke er noget kirkeligt ritual ved en navngivningsfest, så er det helt op til jer, hvordan I ønsker den skal fejres.

Mad til barnedåben - lad os hjælpe!

Hvordan I vælger at fejre, at jeres barn har fået et navn, er helt op til jer. Men hvis I ønsker, at slippe for besværet med selv at stå for madlavningen til barnedåben, så hjælper vi hos Food-Market.dk gerne med 3 gode, og helt uforpligtende tilbud på mad ud af huset. Uanset om I ønsker buffet eller menu til barnedåben, så giver vi jer 3 gratis tilbud fra dygtige samarbejdspartnere i jeres nærområde. Vi tager både højde for madønsker, lokation, budget og antallet af gæster, når vi finder 3 tilbud til den store begivenhed.